Kiemelkedő eredménnyel zártuk a nyári versenyszezont
2018. szeptember 27. írta: Gördeszkások Klubja

Kiemelkedő eredménnyel zártuk a nyári versenyszezont

Budapest Skate Open

Büszkén jelentjük, hogy a múlt vasárnap megrendezett, első Budapest Skate Open versenyen, egyesületünk tagjai kiemelkedő eredményt értek el!

A terep sokaknak már ismerős lehet, hiszen a Deák Ferenc téren lévő pályát már mind használtuk legalább egyszer, vagy többször. Ugyan a vélemények megoszlanak a gördeszkapályát illetően, annak nagyon örülünk, hogy ilyen eredményekkel sikerült zárni a nyarat.

A Gördeszkások Klubja versenyzői közül, 18 év alatti kategóriában Mezősi Mika az első, Simon Gábor a második és Giczi Gergő a harmadik helyen végzett. A 18 év felettiek versenyében Sima Dániel a dobogó második fokára állhatott fel, míg a profi kategóriában Szépvölgyi Dávid a negyedik, és Szikora Bálint az ötödik helyen zárta a versenyt.

Köszönjük a kemény munkátokat és gratulálunk minden helyezettnek! Még több hasonló és jobb eredményt kívánunk!
 

 

A galéria megnyitásához kattints a képre.

Foto: Agárdi Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasokklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr5714266287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása