Karkossiák Zsolt ötödik lett Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb versenyén
2019. június 10. írta: Gördeszkások Klubja

Karkossiák Zsolt ötödik lett Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb versenyén

Pannonian Challenge

Egyesületünk legújabb tagja - Karkossiák Zsolt - az elmúlt hétvégén Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb versenyén járt. Az eszéki Pannonian Challenge több sportágat is felsorakoztató, több napos horvátországi rendezvény, amely egészen 1999-ig visszatekint.

Zsolt a magyar gördeszkázás egyik legnagyobb tehetsége, aki pár hete azzal a szándékkal csatlakozott egyesületünkhöz, hogy a Gördeszkások Klubja SE tagjaként hivatalosan, versenyengedéllyel a zsebében szálljon harcba az Országos Bajnokság pontszerző helyeiért és a magyar gördeszkás válogatott címért.

Zsola nem először fordult meg a versenyen, hiszen korábban már 2010-ben és 2013-ban is sikerült nyernie. Idén a nemzetközi gördeszka verseny profi kategóriájában - a dobogóról lecsúszva - az ötödik helyén végzett.

Gratulálunk neki, és az alkalmat megragadva: üdvözöljük egyesületünkben!

karko_fs_blunt.jpg

Karkossiák Zsolt - fs blunt slide
Foto: Pannonian Challenge

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasokklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr114887052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása