Zeg Skate Cup 2019
2019. június 17. írta: Gördeszkások Klubja

Zeg Skate Cup 2019

A hétvégén került megrendezésre egyesületünk - a GKSE - harmadik saját szervezésű versenye, a Zeg Skate Cup.

Mivel az ország nyugati régióját idén elkerülték a gördeszka versenyek, úgy gondoltuk, hogy a zalaegerszegi skatepark - amely pár éve már otthont adott a nem hivatalos OB állomásnak is - kiváló helyszíne lesz rendezvényünknek.

A családias hangulatú versenyen 18 év alatti és 18 év feletti open, női open és egy rendhagyó "Gladiator Challaenge" kategóriában mérhették össze tudásukat az indulók.

zeg_event_cover.jpg

A selejtezők alkalmával 1x1 perces menetekben és 4 fős irányított jamben, a döntőkben az egy perces meneteken túl 5 próbás irányított jam szessönben bizonyíthattak a gördeszkások.

Az elképesztő hőség ellenére remek hangulatban telt a verseny, ahol igen komoly trükköket láthattunk. 360 flip lip slide Mihályfi Dávidtól, hatalmas frontside flip a nagy negyedíven Bazsó Bálinttól, és hardflip a döntött korlát felett Juhász Martintól, csak hogy egy párat említsünk a teljesség igénye nélkül.

A nem épp szokványos "Gladiator Challenege"  alkalmával a négy lépcsős piramisos elem tetején csaptak össze az indulók. A versenyszám lényege, hogy a gördeszkán állva, lábletétel nélkül billentsük ki egyensúlyából a többi gladiátor jelöltet, letaszítva őket a piramis tetejéről.

Eredmények:

Női open kategória:

1. Konda Fanni

18 év alatti open kategória:

1. Vágó Dániel
2. Kiss Domonkos

18 év feletti open kategória:

1. Mihályfi Dávid
2. Frühwirth Kristóf
3. Bazsó Bálint
4. Gál Attila
5. Giczi Gergő
6. Juhász Martin

Gladiator Challenge: Kálmán Dániel

Különdíj: Sági Szabolcs "Kazal"

Hatalmas köszönet a rendezvény szponzorainak, akik nélkül nem jöhetett volna létre a rendezvény:

Medium Skateshop, West Coast County Shop,  Criminal Skateshop, Stég Skateshop, Ride Or Die Store,  Pepper Skateshop 

 

Találkozunk jövőre!

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasokklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr114898132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása