Jól szerepeltek a magyar versenyzők a prágai világkupa futamon
2019. július 01. írta: Gördeszkások Klubja

Jól szerepeltek a magyar versenyzők a prágai világkupa futamon

Mystic Sk8 Cup

Idén 25. alkalommal került megrendezésre a prágai Mystic Sk8 Cup.

A World Cup Skareboarding egyik legrangosabb versenyére a világ minden tájáról érkeztek gördeszkások, akik június 28 és 30-a között, több fordulós kűzdelemben mérhették össze tudásukat.

Idén olyan nemzetközi profi gördeszkások látogattak el a versenyre, mint Adrian Bulard, Richard Tury, Rijo Sejiri vagy Andy Anderson.

Hazai viszonylatban rekord számú versenyző indult prágai világkupa futamon, akik közül egyesületünk tagjai büszkélkedhetnek a legjobb magyar helyezésekkel.

A három napos verseny során Karkossiák Zsolt, és Szépvölgyi Dávid is - a szombati - negyeddöntőbe kvalifikálta magát, ahol Zsolt a 29., Dávid az 57. helyen végzett. 

Horváth Dóra a női elődöntőig jutott, ahol végül - a legjobb magyar eredménnyel - a 12. helyen zárta a rangos megmérettetést.

Gratulálunk minden magyar indulónak!

dora_zsolt_david.JPG

Eredmények:

Horváth Dóra 12.
Karkossiák Zsolt 29.
Szépvölgyi Dávid 57.

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasokklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr4914919924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása