Hammer Skate Jam - Szombathely
2019. július 28. írta: Gördeszkások Klubja

Hammer Skate Jam - Szombathely

A hétvégén a Szombathelyen megrendezésre került HammeR! Skate Jamen jártunk, ahol egy igazán egyedi, családias hangulatú gördeszkaversenynek lehettünk részesei.

A szervezők a gördeszkások körében méltán híres videójáték - a Tony Hawk Pro Skater - 20 éves évfordulójának tisztelegve, idén egy rendhagyó formátumú versennyel készültek.

Egyesületünk tagjai a igazán szép eredményekkel zárták a baráti megmérettetést, ahol a legjobb női gördeszkás díját Horváth Dóra vihette haza. 22 év alatti kategóriában Várallyay György a második helyen végzett, míg a 22 év felettiek küzdelmében Szépvölgyi Dávid állhatott a dobogó legfelső fokára.

flyer_1.jpg

A 2019-es rendezvény egyben a helyi skatepark búcsúztatójaként is szolgált, ugyanis a Puskás Tivadar Szakképző Iskola udvarán található extrémsport pálya elemei a jövőben már nem tarthatók tovább a helyszínen.

Bízunk benne, hogy a szombathelyi városvezetés gondol a gördeszkás közösségre, és mielőbb egy új, európai színvonalú pályát kapnak a helyi fiatalok!

Gratulálunk minden indulónak és köszönjük a lelkes szervezést a szombathelyi gördeszkás közösségnek!

varallyay_gyort_fs_o_ugytudjuk_hu.pngFoto: Bonyhádi Zoltán , ugytudjuk.hu
Várallyay György - frontside ollie

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasokklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr914983814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása