BEMUTATKOZÁS
2019. március 10. írta: Gördeszkások Klubja

BEMUTATKOZÁS

A Gördeszkások Klubja Sportegyesület 2018-ban azzal a céllal hoztuk létre, hogy a Magyar gördeszkázás kultúráját fejlesszük minden lehetséges eszközzel.

 

Különböző rendezvényeken bemutatózunk, ezzel is népszerűsítve a gördeszkázást a fiatalok körében. Versenyeket és táborokat szervezünk. Támogatjuk az utánpótlás korú fiatalok fejlődését, és az eredményes sportolókat céljaik elérésében.

  • Megalakulásunk óta egyesületünk versenyzői számos helyezést értek el hazai és külföldi gördeszka versenyeken egyaránt.

  • 2018 júniusában sikeresen csatlakoztunk a Magyar Országos Görkorcsolya és Gördeszka Szövetséghez.

  • 2018 júliusában megszerveztük a budapesti Görzi Skate Cup névre keresztelt  rendezvényünket, amely az első olyan gördeszkaverseny volt a sportág haza történetében, amelyet a MOGGSZ tagegyesülete szervezett. A rendezvény szponzorainak köszönhetően több mint 750.000 Ft értékben osztottunk ki ajándékokat, nyereményeket.

  • 2018 augusztusában ezt követte az Óbuda Skate Cup, ami egy igazi országos szintű versennyé nőtte ki magát, ugyanis a főváros gördeszkásai mellett Szolnokról, Kecskemétről, Vasvárról, Szombathelyről, Esztergomból, és Gyöngyösről is érkeztek versenyzők, csak hogy egy párat említsünk a teljesség igénye nélkül.

2019-ben is több versenyt rendezünk, és további programokat szervezünk az utánpótlás és fiatal korú gördeszkások részére.

 

TETSZIK AMIT CSINÁLUNK?
ÍME, HOGYAN TUDOD TÁMOGATNI A MŰKÖDÉSÜNKET!

 

Lájkold az egyesületünk Facebook oldalát, hogy ne maradj le a legfontosabb hírekről, rendezvényeinkről.

Ha gördeszkás vagy légy tagja az egyesületüknek!  (Minél több tagunk van, annál jobban tudjuk képviselni a hazai gördeszkások érdekeiért, és annál jobb programokat tudunk szervezni)

  1. Töltsd le és írd alá a BELÉPÉSI NYILATKOZATot. (Ha nem múltál el 18 éves, írasd alá szüleiddel is)
  2. Küldd vissza beszkennelve vagy szépen lefotózva e-mailen a gordeszkasokklubja@gmail.com címre, vagy postai úton a székhelyünk címére.
  3. A jelképes összegű havi 500 Ft tagdíjat ( évi 6000 Ft) a Budapest Bank 10101353-07496900-01005001 számú számlaszámra utalással, vagy a Budapest Bank fiókjaiban történő befizetéssel tudod rendezni, a befizető nevének a feltüntetésével.

Ha nem vagy gördeszkás, de Te vagy céged anyagilag támogatná Egyesületünk munkáját, töltsd ki és írd alá a PÁRTOLÓI TAGSÁGI NYILATKOZATot.

 

Ha bármi kérésed van, keress minket elérhetőségeinken.

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasokklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr5214681216
süti beállítások módosítása