Simon Gábor nyert 18 év alatt az MGE Skate Jamen
2019. április 02. írta: Gördeszkások Klubja

Simon Gábor nyert 18 év alatt az MGE Skate Jamen

Múlt szombaton került megrendezésre az MGE Skate Jam 2, ezúttal a budapesti Görzenálban. A Best Trick alapú versenyen egyesületünk tagjai szép számban képviseltették magukat.

A 18 év felettiek közük Grabecz Ákos és Motyovszki Róbert is jeleskedett. Ákos egy no comply-val, Robi pedig egyedüliként csúszta be a korlátot, egy 50-50 grind shove it out-tal.

Szponzorált kategóriában Szépvölgyi Dávid benihannazta, Szabó Norbi hard flippelte, és Szikora Bálint frontside 360 olliezott a korlát felett, csak hogy pár trükköt említsünk a teljesség igénye nélkül.

A 18 év alattiak versenyében Simon Gábor nyert, aki múlt hétvégén szintén a dobogó legfelső fokára állhatott a székesfehérvári gördeszka versenyenGábor ezúttal egy brutális kickflippel vitte el a legjobb trükkért járó díjat.

Grartláunk minden indulónak, és köszönet a versenyért a szervezőknek!

mge-2-am-helyezesek-1024x628.jpg

Foto: Mediumskate.com

A bejegyzés trackback címe:

https://gordeszkasokklubja.blog.hu/api/trackback/id/tr314735071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása